Wie tijdens zijn of haar werk met PowerPoint werkt, kan tegen vragen aanlopen als: hoe doe ik dit in PowerPoint? Hoe maak ik mooie diagrammen zoals consultants dat doen? Hoe voeg ik een video of filmpje in in mijn presentatie? Welke software versie (MS Office) van PowerPoint gebruik ik eigenlijk? Grafieken mooi maken, hoe doe ik dat? Koppelen met Excel, is dat mogelijk? Afbeeldingen verkleinen, vergroten of bewerken binnen PowerPoint.

PowerPoint cursus

Als je sneller, slimmer en effectiever wilt leren werken met PowerPoint, helpt onze PowerPoint cursus je snel op weg. Het verbeteren en mooier maken van je presentatie – zowel inhoudelijk als visueel (vormgeving/design). Direct toepasbaar in je eigen zakelijke omgeving. Een PowerPoint cursus (training) uit de praktijk, niet vanuit het boekje. Onderwerpen waar je meteen mee uit de voeten kunt.