Wij zijn niet zo van de superlatieven, borstklopperij en jezelf de hemel in prijzen. Althans – als het niet echt (authentiek dus) is. Daarom hebben we onze relaties gevraagd hoe ze ons zouden omschrijven: PowerPoint Expert, Specialist in PowerPoint en zelfs PowerPoint Tovenaars (met bril, alleen niet zo’n Harry Potter model). Kunnen wij ons daarin herkennen? Wij zijn op nader onderzoek gegaan:

Volgens Wikipedia en woorden-boek punt nl is een expert “iemand die door jaren training en ervaring uitermate bedreven is in het oplossen van problemen in een bepaald probleemgebied. Met de term expert of deskundige wordt een deskundig persoon in een vakgebied aangeduid. Een expert wordt geacht veel kennis en ervaring te hebben op een bepaald terrein. Een expert kan als deskundige geraadpleegd worden door een ander, bijvoorbeeld een particulier of een organisatie”.

Wij zijn erkend PowerPoint Experts

De status van expert bereik je als anderen erkennen dat jij expert bent. Deze bevestiging komt bijvoorbeeld van klanten. Check. Of van collega’s. Check. Of van concurrenten. Check. Ja, wij zijn erkend PowerPoint Experts.

Als specialist ben je een expert op een bepaald gebied – ook hier kunnen we een vinkje zetten. PowerPoint Specialist is check.

Tovenaars beoefenen magie en doen dit op een wijze manier. Op ons bureau staat: “let the magic happen” – laten we daar gerust ook een vinkje zetten. PowerPoint Tovenaars is check.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Neem contact met ons op en… let the magic happen!