Geef jij binnenkort een presentatie, maar je bent onzeker over de (bestaande) PowerPoint? Jij wilt daar straks stáán; indruk maken, je boodschap overbrengen en je doelgroep bewegen.

Of is je gevraagd een PowerPoint te maken voor iemand anders in het bedrijf? Je hebt er geen tijd voor. Of weet niet goed hoe je het aanpakt. Liever laat je het over aan de expert.

Ruil je onzekerheid in voor zekerheid. De zekerheid dat je straks een goede PowerPoint hebt. Mooi van uiterlijk én sterk van inhoud. Een effectieve presentatie met impact.

Wij nemen de last van je schouders. En zorgen voor een presentatie die resultaat boekt.

Bel 036-844 86 84 of stuur een bericht voor een offerte op maat.

Wij maken én verbeteren presentaties

Je kunt ons je complete PowerPoint-presentatie laten maken. Je kunt ons ook inschakelen om een bestaande te verbeteren.

Of we nu ‘from scratch’ beginnen of niet, we kijken naar méér dan alleen het uiterlijk van je presentatie. Want minstens even belangrijk is de inhoud, zoals:

  • De ideale opbouw voor maximale impact
  • De juiste presentatie van (grote hoeveelheden) data
  • Een begrijpelijke weergave van complexe processen

We zorgen dus niet alleen dat je presentatie mooi oogt. We zetten ‘m ook strategisch sterk op. De optimale combinatie van vorm en inhoud. Onze klanten roemen ons om deze aanpak.

Focus op PowerPoint sinds 1995

PowerPoint is een krachtig presentatiegereedschap. Met een onterecht slechte naam. ‘Death by PowerPoint’ is zelfs een gevleugelde uitdrukking geworden. Hoe komt dat? Eenvoudig:

Slechts weinigen weten de kracht van PowerPoint te benutten. Het is dan ook niet het programma dat presentaties slecht maakt. Nee, mensen maken slechte PowerPoints.

Wij verdiepen ons al sinds 1995 in PowerPoint. Je mag gerust aannemen dat wij weten wat wel en niet werkt. Hoe je dankzij PowerPoint je publiek bereikt. Je boodschap overbrengt. En je doel haalt.

Onze jarenlang opgebouwde kennis zetten we volledig in bij iedere PowerPoint die we voor onze klanten maken.

Voorbeelden van door ons gemaakte presentaties

We mochten al voor 10-tallen prachtige professionals en bedrijven presentaties maken. Een aantal sprekende voorbeelden zijn:

Kosten

Zie een PowerPoint-presentatie laten maken door ons niet als ‘kosten’. Zie het als een investering met een veel hogere opbrengst. Want door betere presentaties gaat jouw bedrijf:

  • Meer mensen bereiken
  • Meer mensen bewegen
  • Meer verkopen

Onderschat ook niet wat het met jezelf doet, wanneer jij een krachtige presentatie neerzet. Wanneer jij mensen inspireert en tot actie aanzet. Dát heerlijke gevoel – dat willen we je laten ervaren. Dankzij een krachtige PowerPoint die wij voor je opzetten.

Laten we beginnen met contact

Dan weten wij hoe we je het beste kunnen helpen. En maken een vrijblijvende offerte op maat.

Bel 036-844 86 84 of stuur een bericht.