PowerPoint template laten maken

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke templates voor alle gebruikers. Zo gepiept!

Consistent

Een eenduidige, consistente uitstraling naar buiten. Op basis van jullie huisstijl. 

Bespaar tijd

Een professioneel PPT sjabloon bespaart tijd en verdient zich snel terug.

Stijlvol

Een PowerPoint sjabloon met een frisse lay-out waarmee je voor de dag kunt komen.

PowerPoint templates en sjablonen
PowerPoint template laten maken

Verschillende PPT Sjablonen voor verschillende doelen

Een PowerPoint-sjabloon heeft verschillende dia’s: voor titels, voor tekst, voor cijfers, opsommingen, grafieken, afbeeldingen, video, etc.

Een compleet PowerPoint template bevat dan ook sjablonen voor alle soorten dia’s.

Presenteren jullie bijvoorbeeld vaak cijfers, grafieken en tabellen? En/of complexe procesbeschrijvingen met stroomdiagrammen?

Laat het ons weten. Dan hebben jullie straks voor iedere dia een tijdbesparend model in handen. Jullie hoeven alleen nog maar de inhoud erin te zetten. Zo gepiept! Gebruiksvriendelijke sjablonen voor alle gebruikers. Een PowerPoint template laten maken is altijd een goed idee.

Eindeloos herbruikbaar en gebruiksvriendelijk PowerPoint sjabloon

Een goed ontworpen PowerPoint-template is eindeloos te hergebruiken voor jullie professionele bedrijfspresentaties en rapportages (pdf).

We zorgen ervoor dat iedereen ermee kan werken; we besteden speciaal aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de templates die wij maken en leveren. Zelfs PowerPoint-leken kunnen snel met onze templates uit de voeten!

Kosten zakelijke PowerPoint template laten maken

De investeringskosten voor een bruikbaar template verdienen zich snel terug. In tijd die jullie anders kwijt zijn aan een presentatie maken. En in de resultaten die het oplevert als jullie nog beter voor de dag komen.

Slim

Met gemak

Het is meteen veel makkelijker een mooie presentatie te maken

We gebruiken PowerPoint op verschillende manieren. Voor het maken van een presentatie aan klanten en intern, offertes en we rapporteren ook in PowerPoint. Het zag er nooit echt goed uit. Met de templates die jullie hebben gemaakt is het maken van een mooi presentatie meteen veel makkelijker. We krijgen zelfs complimenten hoe goed het eruit ziet. Topwerk dus.

Jacqueline
Consultant
template en dia bibliotheek met voorbeelden

Jullie template heeft basis indelingen waarmee je je dagelijkse presentaties snel in elkaar zet. Aangevuld met een mooie set dia's die zijn vormgegeven. Bijvoorbeeld voor een planning, klantcases of het tonen van producten.

naadloos passend binnen de huisstijl

De uitstraling van jullie organisatie zie je terug in de PowerPoint slides. Herkenbaar. Binnen huisstijl.

Ook mogelijk: alle slides op 1 plek beschikbaar

Er zijn praktische oplossingen waarmee je alle slides op 1 plek beheert en beschikbaar maakt voor je organisatie. Inclusief beeldbank en iconen. Wij kennen de oplossingen van onze partners en helpen je met kiezen en gebruik. 

Energieke kick-ofF voor een goede start 

Hoppa. Als het template klaar is om te gebruiken delen we met jullie ook nog de slimste PowerPoint tips & tricks. Zo gaat iedereen meteen goed van start.

Laten we kennismaken

We helpen je altijd verder.  Ons netwerk is jouw netwerk. Welkom.

Je kunt ons ook bellen: 036 - 844 86 84

0