incompany of online: altijd op maat voor je team 

PowerPoint training zodat je sneller, slimmer en beter presentaties maakt. Zonder gedoe.

 Powerpoint, maar dan niet saai 

Leer boeiende presentaties maken en geven 

sneller

dat is fijn

Sneller met PowerPoint

Een presentatie maken kan een lijdensweg zijn. Je wilt het snel. Je wilt dat het er goed uit ziet. Je wilt dat het bijdraagt.  Stop met aanmodderen. Ontdek hoe je sneller werkt met PowerPoint zonder frustratie. Daar heb je altijd plezier van. 

slimmer

tips & tricks

Tips & tricks PowerPoint

PowerPoint heeft veel verborgen functies die het waard zijn te kennen. Handigheidjes die het maken van een indrukwekkende presentatie een stuk makkelijker maken. Je krijgt de gouden tips & tricks waarmee je meer uit het programma en je presentatie haalt.   

beter

strategie

Strategie voor betere ppt's

Een gestructureerde presentatie helpt je om je gedachten en ideeën helder te formuleren en te organiseren. Zo maak je betere slides, waardoor je boodschap effectiever overkomt. Je bent makkelijker te volgen. Boeiend en overtuigend presenteren zet aan tot actie. 

vormgeving

dia ontwerp

Maak indrukwekkende slides

Je weet dat het belangrijk is dat je slides er goed uit zien. Alleen, je bent geen vormgever. Ontdek de 3 belangrijkste principes waarmee professionals indrukwekkende slides maken. Inhoud en visueel aantrekkelijke dia's gaan hand in hand. Dat komt het resultaat van je presentatie altijd ten goede. 

animaties

subtiel

Energieke presentaties

Wel of geen beweging in je presentatie? Met animaties kun je snel de mist in gaan. Tenzij je weet hoe je animaties subtiel en met impact inzet. Dan gaan animaties voor je werken. En voor je publiek. Energieke en subtiele animaties brengen je presentatie tot  leven.  Een flitsende presentatie waarmee je altijd goed voor de dag komt.

interactief

persoonlijk

Maak je presentatie interactief

Een interactieve PowerPoint presentatie maken waarmee je soepel navigeert afhankelijk van de vraag. PowerPoint heeft verschillende mogelijkheden. Het inzetten van zoom, hyperlinks en actieknoppen zijn straks geen geheim meer. Wanneer gebruik je deze functies? Hoe helpen ze jou bij het bereiken van je doelen?  

Resultaten

Verbeter je presentaties en daarmee je resultaten

Van strategie en concept tot praktische tips

Een inhoudelijk sterke en zeer inspirerende presentatietraining in een plezierige ontspannen setting. Van strategie en concept tot praktische hands-on tips. Veel geleerd en zin om het direct toe te gaan passen in de praktijk.

rené snoek - communicatieadviseur

Wat een verademing om deze training te volgen. De tijd vloog voorbij en dat is een goed teken wat mij betreft. Veel handige tips meegekregen die ik meteen ga gebruiken om mijn presentaties te maken. Ook de aandacht voor mijn eigen vragen was erg prettig.  Deze PowerPoint workshop beveel ik van harte aan.


Kathleen - marketeer

Ik dacht dat ik veel wist van PowerPoint en keek het een beetje aan. Maar ik werd blij verrast. De strategische blik in combinatie met de psychologie om je presentaties te maken werken heel goed. Zo worden mijn presentaties niet alleen visueel, maar ook inhoudelijk veel sterker. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar presentaties wil verbeteren en alles uit PowerPoint wil halen.


tim - consultant

Laten we kennismaken

We helpen je altijd verder.  Ons netwerk is jouw netwerk. Welkom.

Je kunt ons ook bellen: 036 - 844 86 84.

0