powerpoint-leren

Zo zorg ik ervoor dat een incompany training PowerPoint waardevol is en blijft

PowerPoint is het meest gebruikte middel bij het maken en geven van presentaties. Verbazingwekkend dat de meeste professionals niet of nauwelijks weten hoe ze hier effectief mee kunnen communiceren.

Ik leer deelnemers geen presentatie vaardigheden zoals hoe je moet staan, wat je moet je handen doet of hoe je het beste kunt ademhalen. Ik leer deelnemers ook niet hoe iedere knop in PowerPoint werkt zoals in de meeste MS Office PowerPoint cursussen. Ik leer zakelijke professionals hoe je PowerPoint presentaties maakt met een heldere boodschap, inhoud met focus en effectieve vormgeving. Niet vanuit een boekje, wel vanuit de praktijk.

Iedere workshop is afgestemd op het soort presentaties en inhoud van de presentaties zoals het team gebruikt. Geen standaard training. Vanaf het eerste contact met de deelnemers komt de sessie direct tot leven.

Deelnemers sturen vooraf voorbeelden van presentaties en slides in. Hiermee ga ik aan de slag ter voorbereiding van de training PowerPoint. Een selectie voor en na voorbeelden (before-after) komt tijdens de workshop terug. Zo sluiten voorbeelden en situaties naadloos aan bij de dagelijkse praktijk en zijn direct toepasbaar tijdens en na de trainingsdag.

Door het verbeteren van je PowerPoint vaardigheden in combinatie met een visuele, inhoudelijke en strategische blik, neemt de impact van je presentatie sterk toe. Boodschappen worden gehoord, begrepen en onthouden. Doelgroepen worden geraakt en komen in beweging. Je communicatie effectiviteit gaat met sprongen vooruit.

Breng je PowerPoint presentaties naar het volgende niveau met een waardevolle incompany training PowerPoint. Bel 036 – 844 86 84 of stuur een berichtje. Ik ben er om te helpen.

Door Sander Reijn

"Zolang ik mij kan herinneren hebben presenteren en (later) PowerPoint altijd mijn interesse gehad. Het viel me hierbij op dat er veel goede ideeën sneuvelden door een matige presentatie en matige ideeën werden aangenomen door een goede (of in ieder geval betere) presentatie. Met een, volgens de mensen om mij heen, meer dan obsessieve interesse ben ik in de wereld van presenteren met PowerPoint gedoken. Hoe worden boodschappen verwerkt en onthouden? Wat werkt en wat niet? Ik leer elke dag. Ik krijg energie anderen te helpen bij het voorbereiden, maken en geven van presentaties. Dat ik dit mag doen voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en individuen in Nederland en de rest van de wereld vind ik een voorrecht. Een presentatie zie ik als het moment van de waarheid. Dit moment zo optimaal mogelijk benutten is waar ik voor ga. Zodat presentaties niet alleen mooier, maar ook beter en effectiever worden. Het bewijs? Geloof mij niet, geloof je resultaten."