Als je zakelijke PowerPoint voorbeelden zoekt ter inspiratie voor het vormgeven van je PowerPoint presentatie, ben je hier op de juiste plaats. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 500 presenties gemaakt voor verschillende bedrijven in bijvoorbeeld Nederland en België.  Altijd volledig in PowerPoint. Presentaties voor een beurs, congrespresentaties, salespresentaties, bedrijfspresentaties, presentaties voor een aanbesteding, tender of pitch. Een selectie inspirerende voorbeelden van deze ppt’s zie je hier:

Beter worden in PowerPoint? Een cursus, training of workshop zorgt voor versnelling

Je kunt je PowerPoint presentaties zelf maken – als je dit nog mooier, beter en slimmer wilt doen, leren wij je met plezier hoe je dit zelf kunt. Presentaties met impact. Interactief, passend bij de huisstijl, de sfeer en altijd passend bij het publiek. Een inspirerende sessie, bijvoorbeeld tijdens een PowerPoint workshop samen met je collega’s of tijdens een van de open PowerPoint trainingen op onze fraaie locatie in Baarn. Makkelijk bereikbaar met trein, auto, fiets of lopend.

Als het om presenteren gaat en presenteren met PowerPoint in het bijzonder, helpen wij je dit beter te doen dan je tot nu toe deed.

Neem contact op en laat je verrassen.