Zakelijke PowerPoint voorbeelden

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Als je zakelijke PowerPoint voorbeelden zoekt ter inspiratie voor het vormgeven van je PowerPoint presentatie, ben je hier op de juiste plaats. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 500 presenties gemaakt voor verschillende bedrijven in bijvoorbeeld Nederland en België.  Altijd volledig in PowerPoint. Presentaties voor een beurs, congrespresentaties, salespresentaties, bedrijfspresentaties, presentaties voor een aanbesteding, tender of pitch. Een selectie inspirerende voorbeelden van deze ppt’s zie je hier:

[fusion_youtube id=”STgL3kcfeZQ” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”&rel=0″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]

Beter worden in PowerPoint? Een cursus, training of workshop zorgt voor versnelling

Je kunt je PowerPoint presentaties zelf maken – als je dit nog mooier, beter en slimmer wilt doen, leren wij je met plezier hoe je dit zelf kunt. Presentaties met impact. Interactief, passend bij de huisstijl, de sfeer en altijd passend bij het publiek. Een inspirerende sessie, bijvoorbeeld tijdens een PowerPoint workshop samen met je collega’s of tijdens een van de open PowerPoint trainingen op onze fraaie locatie in Baarn. Makkelijk bereikbaar met trein, auto, fiets of lopend.

Als het om presenteren gaat en presenteren met PowerPoint in het bijzonder, helpen wij je dit beter te doen dan je tot nu toe deed.

Neem contact op en laat je verrassen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Door Sander Reijn

"Zolang ik mij kan herinneren hebben presenteren en (later) PowerPoint altijd mijn interesse gehad. Het viel me hierbij op dat er veel goede ideeën sneuvelden door een matige presentatie en matige ideeën werden aangenomen door een goede (of in ieder geval betere) presentatie. Met een, volgens de mensen om mij heen, meer dan obsessieve interesse ben ik in de wereld van presenteren met PowerPoint gedoken. Hoe worden boodschappen verwerkt en onthouden? Wat werkt en wat niet? Ik leer elke dag. Ik krijg energie anderen te helpen bij het voorbereiden, maken en geven van presentaties. Dat ik dit mag doen voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en individuen in Nederland en de rest van de wereld vind ik een voorrecht. Een presentatie zie ik als het moment van de waarheid. Dit moment zo optimaal mogelijk benutten is waar ik voor ga. Zodat presentaties niet alleen mooier, maar ook beter en effectiever worden. Het bewijs? Geloof mij niet, geloof je resultaten."