Sales Presentatie Maken – interactief presenteren

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Het is weer de tijd van het jaar om naar je sales presentatie te kijken. Is de presentatie nog up to date? Hoe zit het met de kracht van je boodschap? Is de business value proposition helder? En… eerlijk….. hoe goed werkt je verkooppresentatie echt? Een sales presentatie maken of een verkoop presentatie maken verdient zichzelf terug.

Een salespresentatie help je sales-team bij het voorstellen en presenteren van de organisatie, services, diensten, oplossingen, de visie van het bedrijf, werkwijze, markten… de lijst is oneindig.

Een overtuigende salespresentatie voegt waarde toe voor de klant en voor het salesteam. Een losse structuur of bijvoorbeeld vast. Een doordachte opbouw, sterke boodschappen, een call to action die je doelgroepen in beweging zet. Maar ook flexibel om af te kunnen stemmen op de klant en afhankelijk van de richting van het gesprek snel kunnen inspelen op de behoefte. PowerPoint presentaties zijn al lang niet meer presentaties waar je dia voor dia doorheen hoeft te gaan. Interactieve PowerPoint presentaties geven maximale flexibiliteit voor iedere presentatie – ook voor jouw verkooppresentatie. Uiteraard is de vormgeving van de presentatie professioneel en passend bij de identiteit van het bedrijf. Herkenbaar. Spreekt voor zich.

Een Powerpoint pitch presentatie maken en vervolgens gebruiken op tablets als Apple Ipad, Windows Surface of Samsung Galaxy Tab? Geen probleem. Voor iedere device is een oplossing. Zo heeft het account team altijd krachtige interactieve verkoop tools bij de hand. Anders presenteren met verfrissend resultaat.

Klaar voor een frisse blik op je verkooppresentatie, tips, suggesties en inspirerende voorbeelden? Bel 036-8448684 of neem online contact op.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Door Sander Reijn

"Zolang ik mij kan herinneren hebben presenteren en (later) PowerPoint altijd mijn interesse gehad. Het viel me hierbij op dat er veel goede ideeën sneuvelden door een matige presentatie en matige ideeën werden aangenomen door een goede (of in ieder geval betere) presentatie. Met een, volgens de mensen om mij heen, meer dan obsessieve interesse ben ik in de wereld van presenteren met PowerPoint gedoken. Hoe worden boodschappen verwerkt en onthouden? Wat werkt en wat niet? Ik leer elke dag. Ik krijg energie anderen te helpen bij het voorbereiden, maken en geven van presentaties. Dat ik dit mag doen voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en individuen in Nederland en de rest van de wereld vind ik een voorrecht. Een presentatie zie ik als het moment van de waarheid. Dit moment zo optimaal mogelijk benutten is waar ik voor ga. Zodat presentaties niet alleen mooier, maar ook beter en effectiever worden. Het bewijs? Geloof mij niet, geloof je resultaten."