Professionele Powerpoint Presentatie

“Jij doet toch iets met PowerPoint en presentaties?”, vraagt een vriend mij via WhatsApp. “Jazeker, hoezo?”, antwoord ik in korte woorden. “Onze corporate preso kan echt niet meer. Een drama. Wil jij er eens naar kijken?”.

Wat begon met een eenvoudig WhatsApp bericht, heeft inmiddels geleid tot een fijne relatie met een dito klant. Een klant die begrijpt dat een professionele PowerPoint presentatie meer is dan het mooi vormgeven van de presentatie. Een professionele presentatie houdt rekening met de doelgroep (je publiek), heeft een helder verhaal met een krachtige boodschap en zet aan tot actie. Een professionel PowerPoint presentatie die afhankelijk van de situatie ingezet kan worden via verschillende kanalen: tablets (zoals iPad, Samsung Galaxy, Windows), laptop, smartphone (Iphone, Android, Windows), desktop, maar ook een whiteboard, flipover of de achterkant van een bierviltje. Een krachtig hulpmiddel. En wie hulp zoekt bij het maken van een powerpoint presentatie is bij De Presentatie Architect aan het juiste adres. Ook als je een interactieve powerpoint wilt laten maken.

Het is mooi te zien wat de impact van de nieuwe presentatie opzet is. Het sales team gaat trots op pad met hun goed uitgeruste toolkit en dat leidt tot zichtbare resultaten. De investering in tijd, geld en moeite is het meer dan waard geweest. Om hier een waardevolle bijdrage aan te kunnen leveren is geweldig.

De experts van De Presentatie Architect helpen o.a. TEDx Amsterdam, Samsung en Loyens & Loeff met sterke presentaties.

Bekijk enkele voorbeelden:
[huge_it_portfolio id=”3″]

 

Door Sander Reijn

"Zolang ik mij kan herinneren hebben presenteren en (later) PowerPoint altijd mijn interesse gehad. Het viel me hierbij op dat er veel goede ideeën sneuvelden door een matige presentatie en matige ideeën werden aangenomen door een goede (of in ieder geval betere) presentatie. Met een, volgens de mensen om mij heen, meer dan obsessieve interesse ben ik in de wereld van presenteren met PowerPoint gedoken. Hoe worden boodschappen verwerkt en onthouden? Wat werkt en wat niet? Ik leer elke dag. Ik krijg energie anderen te helpen bij het voorbereiden, maken en geven van presentaties. Dat ik dit mag doen voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en individuen in Nederland en de rest van de wereld vind ik een voorrecht. Een presentatie zie ik als het moment van de waarheid. Dit moment zo optimaal mogelijk benutten is waar ik voor ga. Zodat presentaties niet alleen mooier, maar ook beter en effectiever worden. Het bewijs? Geloof mij niet, geloof je resultaten."