“Jij doet toch iets met PowerPoint en presentaties?”, vraagt een vriend mij via WhatsApp. “Jazeker, hoezo?”, antwoord ik in korte woorden. “Onze corporate preso kan echt niet meer. Een drama. Wil jij er eens naar kijken?”.

Wat begon met een eenvoudig WhatsApp bericht, heeft inmiddels geleid tot een fijne relatie met een dito klant. Een klant die begrijpt dat een professionele PowerPoint presentatie meer is dan het mooi vormgeven van de presentatie. Een professionele presentatie houdt rekening met de doelgroep (je publiek), heeft een helder verhaal met een krachtige boodschap en zet aan tot actie. Een professionel PowerPoint presentatie die afhankelijk van de situatie ingezet kan worden via verschillende kanalen: tablets (zoals iPad, Samsung Galaxy, Windows), laptop, smartphone (Iphone, Android, Windows), desktop, maar ook een whiteboard, flipover of de achterkant van een bierviltje. Een krachtig hulpmiddel. En wie hulp zoekt bij het maken van een powerpoint presentatie is bij De Presentatie Architect aan het juiste adres. Ook als je een interactieve powerpoint wilt laten maken.

Het is mooi te zien wat de impact van de nieuwe presentatie opzet is. Het sales team gaat trots op pad met hun goed uitgeruste toolkit en dat leidt tot zichtbare resultaten. De investering in tijd, geld en moeite is het meer dan waard geweest. Om hier een waardevolle bijdrage aan te kunnen leveren is geweldig.

De experts van De Presentatie Architect helpen o.a. TEDx Amsterdam, Samsung en Loyens & Loeff met sterke presentaties.

Bekijk enkele voorbeelden:
[huge_it_portfolio id=”3″]