PowerPoint is het meest gebruikte communicatiemiddel binnen en buiten bedrijven, overheden en organisaties. Verbazingwekkend dat de meeste professionals niet weten hoe ze effectief met PowerPoint kunnen werken. Het voorbereiden, vormgeven en geven van presentaties met PowerPoint staat nagenoeg bij niemand in zijn of haar functie omschrijving, terwijl het voor bijna iedereen een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk is.

Het maken van presentaties kost tijd. Het maken van beroerde presentaties (teveel tekst en bullet points, verkeerde afbeeldingen, filmpjes die niet werken, onprofessioneel ogend, verspringen van titels en objecten, verkeerde kleuren, en zo gaat de lijst maar door) is niet moeilijk. Het goede nieuws is dat het maken van een aantrekkelijke PowerPoint presentatie te leren is. En…. Het maken van een presentatie je straks ook nog eens minder tijd kost. Leer sneller, slimmer en effectiever werken met PowerPoint. Niet vanuit een boekje, maar vanuit de praktijk. Voor business professionals die weten dat een presentatie het verschil kan maken. Het verschil tussen wel of geen opdracht, tussen promotie of blijven hangen, tussen begrepen worden of onbegrepen blijven.

Praktische workshops die je PowerPointpresentaties zichtbaar verbeteren.

Wij werken dagelijks met PowerPoint en helpen organisaties met het beter, mooier en effectiever maken van hun presentaties. Dat doen we sinds 1995 en dat is geruststellend lang. Onze relaties vragen ons regelmatig of we medewerkers en teams de kneepjes van het PowerPoint vak zouden willen bijbrengen. De PowerPoint vaardigheden naar een hoger niveau brengen zeg maar. Het delen van ervaringen. Wat werkt en wat niet. Dit levert naast plezier en betere communicatie ook een concurrentie voorsprong op. Direct merkbaar resultaat. Als de mensen groeien, groeit de organisatie ook.

Bel ons op 036 – 844 86 84 of stuur een bericht.

P.s. op www.pptacademy.nl staan de PowerPoint Workshops met open inschrijving.