De kans is groot om in Google te zoeken op PowerPoint Training of een PowerPoint cursus of workshop voor gevorderden of een beginner. De verleiding is vervolgens groot om de eerste de beste (bekende?) opleider te kiezen om je verder te helpen bij het verbeteren van je PowerPoint vaardigheden (je ppt skills….). Ik ben inmiddels de tel kwijt hoeveel teleurgestelde deelnemers aan dergelijke cursussen zich bij mij hebben gemeld om ze echt goed op weg te helpen met PowerPoint. Praktisch, to the point en niet vanuit een boekje (kijk op bladzijde 3 en dan nu naar bladzijde 4) – nee een inspirerende workshop vanuit de dagelijkse praktijk.

PowerPoint Workshop met écht resultaat

Soms zou ik het wel van de daken willen schreeuwen: ik leer je echt werken met PowerPoint (ppt) zodat je sneller, slimmer en effectiever je presentaties maakt. Veel directer en praktischer dan bij de grote opleiders. Dat bewijzen de ervaringen, reacties en waarderingen van de deelnemers. Daar heb je dus echt wat aan.

Individueel, met anderen of in-company met een kleine groep. Bel 036 – 844 86 84 of stuur een bericht. Let’s go!

 

Powerpoint specialist – communicatie professional – expert in powerpoint – presentatie laten maken – vormgeven van presentaties – ppt company – ppt agency – bureau voor powerpoint – PowerPoint Workshop – een greep uit de vele trefwoorden waarop we dagelijks gevonden en geraadpleegd worden.